Blog

In de voorbereiding op Pasen! Chocolade Paas Pakketten, Paaseitjes en Grootverpakkingen!

In de voorbereiding op Pasen! Chocolade Paas Pakketten, Paaseitjes en Grootverpakkingen!

Na de landelijke discussie over de beschikbaarheid van kruidnoten in de winkels, kunnen we deze gelukkig ook steeds vaker voeren over de beschikbaarheid van chocolade paaseitjes in de winkel. En daar zijn wij erg blij mee, want we zijn dol op Pasen! In Januari zijn de eerste chocolade paaseitjes al gespot in de supermarkten. En bij Sweet Supply waren we stiekem al met Pasen bezig toen de goedheiligman nog actief was in het land.

In deze blog vertellen we je meer over ons assortiment voor Pasen 2021. Het lijkt er sterk op dat we niet met de gehele familie op zoek kunnen naar Paaseieren vanwege de geldende maatregelen. Daarom hebben we dit jaar extra aandacht voor mooie chocolade Paas Pakketten om te kunnen versturen. Het assortiment voor Pasen is onder te verdelen in Paas Chocolade, Pasen Grootverpakking en Paas Pakketten.

De vernieuwingen op een rijtje:

Ben jij ook zo dol op nieuwe items? Er zijn verschillende nieuwe artikelen toegevoegd aan ons Paas assortiment. Het Regenboogzakje van Tony’s Chocolonely dat voorheen alleen bij AH te koop was, vind je nu ook bij Sweet Supply! En ken je dat gevoel nog van knetterend snoep op je tong? Dit ‘back to your childhood’ gevoel vind je in de melkchocolade eitjes van Sorini Choco Boom. En last but not least, de klassieke bakjes Pure Verwennerij gevuld met Paas Bonbons!

1. Tony’s Chocolonely Zakje Paaseitjes Assortiment 255 Gram
2. Tablet Vrolijk Pasen 150 Gram
3. Sorini Chocolade Paaseitjes Sodeknetter Suiker 200 Gram
4. Pure Verwennerij Bonbon eieren 450 Gram
5. Pure Verwennerij Bonbon eieren 250 Gram

Paas Chocolade What’s your flavour?

Melk, puur, wit, karamel zeezout, knettersuiker, nutty crunch, salty crunch, melk of gewoon melk hazelnoot? De zoektocht naar jouw favoriete chocolade eitje kan beginnen!

Paaseitjes Grootverpakking

Ga je zelf een heleboel eitjes verstoppen? Ik ga je bijvoorbeeld potten vullen met paaseitjes? Dan hebben we verschillende grootverpakkingen waarbij je een zak van een kilo kan kopen.

Chocolade Paas Pakketten

Geen groot Paas ontbijt gepland dit jaar? Stuur was Paas-liefde op naar jouw geliefdes met een mooi Chocolade Paas Pakket, vergeet niet om hier een persoonlijk kaartje aan toe te voegen! Ben je voor je bedrijf op zoek naar een origineel Paas Pakket om alle thuiswerkers een leuke verrassing toe te sturen? De verschillende pakketten kunnen ook in grotere aantallen naar verschillende adressen worden verstuurd.

Cupido In Coronatijd: Chocolade Harten en Complete Chocolade Valentijn Pakketten

Cupido in Corona tijd Cupido in Corona tijdperk, hoe gaan we dat doen? Dat Valentijnsdag en chocolade hand in hand gaan, is inmiddels geen geheim meer. Met een mooie traktatie van chocolade heb je het perfecte cadeau in handen om jouw geliefde te verrassen. Om er voor te zorgen dat jouw Valentijn ook in 2021 de mooiste chocolade cadeaus kan ontvangen hebben we bij Sweet Supply flink ons best gedaan. We hebben verschillende oplossingen voor je bedacht om tijdens de Corona periode een mooi Valentijnscadeau te versturen! In deze blog vertellen we je alles over ons Valentijn assortiment en hoe je jouw Valentijn op een originele manier kan verrassen met de lekkerste chocoladecadeaus.

Verras je geliefde met chocolade van Sweet Supply

Liefde gaat door de maag,en wat kan je beter door je maag laten gaan dan chocolade? Heb jij al plannen gemaakt voor Valentijnsdag 2021? Ga je voor een bad of bed vol mini chocolade hartjes? Dan kan je kiezen tussen de verschillende grootverpakkingen chocolade hartjes van melkchocolade in de kleuren goud, rood en fuxia.

Ga je voor veilig? Dan hebben we ook dit jaar weer de Valentijnsreep van Tony’s Chocolonely met de tekst ‘Jij bent mijn Valentony’. Dit jaar kan je deze Tony’s Valentijnreep ook laten versturen als cadeautje, we voegen er dan nog 10 losse hartjes aan toe en met jouw persoonlijke boodschap er bij is het een schot voor open doel voor Cupido!

Een hart met chocolade

Amore uit Italie; verschillende harten gevuld met chocolade pralines van Sorini. In de prijsklasse van 2,99 – 12,99 vind je verschillende chocolade harten. Nieuw binnen de familie: Cuore Camille, een klassieke hartvormige verpakking gevuld met pralines. Dit product is te verkrijgen als 170 gram en 500 gram.

Primeur! Kant en Klare Chocolade Valentijnspakketten

Een goed gevuld chocolade pakket, een brievenbusverpakking met een chocolade reep met losse chocolade hartjes? YES! Dan kan je je slag slaan bij onze nieuwe kant en klare Valentijnspakketten gevuld met mooie chocolade! Hieronder het overzicht van de 6 verschillende chocolade Valentijn Pakketten:

Vergeet niet om bij het afrekenen gratis een persoonlijke boodschap toe te voegen. Deze wordt geprint op ons exclusieve Sweet Supply kaartje. Succes gewenst van de Choco Cupido!

Chocolade Voor Al Het Personeel!

'Thuiswerken is de norm', als Mark Rutte tijdens elke persconferentie rondom dat vervelende virus! Dat bekent dus lege kantoren, geen Sinterklaas feesten op de zaak en ook geen kerstborrel waar de kerstpakketten worden uitgedeeld.. en dat in het choco seizoen! Wij krijgen inmiddels dagelijks vragen van bedrijven of wij hen kunnen helpen met het versturen van een chocoladeletters of een chocoladepakket naar al het personeel dat thuis aan het buffelen is voor het bedrijf. En ja, daar helpen we graag bij! In deze blog vertellen we meer over hoe we alle thuiswerkers jouw waardering kunnen overbrengen. 

Hoe het werkt? 

Je berekent de prijs eenvoudig: Prijs van het product + prijs van de verzending (inclusief persoonlijke kaartje) 

Kies jouw product(en) die je naar het personeel wilt laten versturen. Je kunt hier 1 product kiezen, maar ook meerdere. Mocht je het leuk vinden, dan kunnen we ook een speciaal pakket voor je samenstellen met meerdere producten uit ons assortiment (+€1,50 per adres). Afhankelijk van of het product door de brievenbus past, wordt de prijs voor de verzending berekend. Voor brievenbuspost is dit €5,49 en voor pakketpost is dit €6,95. Beide bedragen zijn inclusief het toevoegen van een kaartje met persoonlijke boodschap. 

Bestellen

Ben je er uit wat het gaat worden? Bestel dan online het product/ producten en dan gaan wij alvast voor je aan de slag. Voor de verzendkosten van de order ontvang je een aparte factuur van ons. Op deze manier kunnen we je order het snelst verwerken. 

Adressen aanleveren

Belangrijk is om een juist adressenbestand aan te leveren, zodat we de chocoladeletters en andere items op het juiste adres krijgen. Je kunt hiervoor een Excel bestand aanleveren met de volgende kolommen: Naam, Straat, Huisnummer, Eventuele toevoeging huisnummer, Postcode, Plaats. 

Voorbeeld 1

Bedrijf X wil naar 60 medewerkers de 'Luxe Melk Chocoladeletter S Gedecoreerd 200 Gram' versturen met een persoonlijke boodschap als dank voor het vele thuiswerken. Dit product past door de brievenbus, dus is dit brievenbuspost. De prijs van het product is €4,99 + de prijs van brievenbuspost €5,49 = €10,48 per adres. 

Voorbeeld 2

Bedrijf Y wil naar 350 medewerkers 'Sinterklaas Pakket Bakpiet' versturen met een gedicht. Dit product past niet door de brievenbus, dus is het pakketpost. De prijs van het product is €14,99 + €6,95 voor pakketpost =€21,94 per adres. 

Brievenbus producten TOP 5

 1. Tony's Chocolonely Proeverijtje
 2. Luxe Chocoladeletter Melk S 200 Gram
 3. Galler Chocolade 9 Mini Tabletten
 4. Tony's Chocolonely Letterreep S Melk 180 Gram
 5. Tony's Chocolonley Kerstreep Melk Gluhwein

Pakketpost producten TOP 5

 1. Sinterklaas Pakket Stoomboot
 2. Jelly Bean Factory Tube 410 Gram
 3. Venco Snoeppot NL Drop 700 Gram
 4. Chocolade Hartjes 175 Gram
 5. Chocolade Hart 500 Gram

Énnn bereid je maar voor! Want eerdaags komen ook onze chocolade kerstpakketten online! Mocht het niet duidelijk zijn, dan kan je ons altijd bellen/ mailen of contact opnemen via de chat. 

 

Het Nieuwe Sinterklaas: Chocoladeletters door de brievenbus

Intochten worden afgelast, thuiswerken is de norm en hoe vier je pakjesavond met max 6 personen? Het ziet er naar uit dat Sinterklaas 2020 ons nog lang bij zal blijven vanwege alle omstandigheden. Afgelopen week hebben we ruim 80.000 chocoladeletters en 6000 kilo kruidnoten ontvangen om iedereen in de Sinterklaas stemming te krijgen.  In deze blog vertellen we je er alles over!

Ontwikkelingen Sinterklaas

Dit jaar gaat Sinterklaas er compleet anders uit zien. De massale intochten zullen niet plaatsvinden, bedrijven houden geen Sinterklaasfeesten en het is nog maar de vraag of de goedheiligman langs kan komen op 5 december! Bij Sweet Supply zien we verschillende ontwikkelingen dankzij de Corona crisis. Mensen willen elkaar graag laten weten dat ze aan iemand denken door iemand een pakketje chocolade op te sturen met een persoonlijke boodschap. Zo kun je dit jaar chocoladeletters opsturen met een persoonlijke boodschap om iemand een fijne Sinterklaas te wensen. Wij zullen extra zorgvuldig zijn met het verpakken van de chocoladeletters zodat deze heel arriveert op de bestemming.

Bedrijven zullen het personeel willen belonen met een lekkernij voor Sinterklaas. Dit zal niet worden uitgedeeld bij de Sinterklaasviering, maar worden bezorgd door de pakketbezorger. We hebben hierom speciaal assortiment samengesteld waar we je hier onder meer over vertellen.

Assortiment Sinterklaas

Chocoladeletters

Alle chocoladeletters van het alfabet! Met ruim 40 verschillende chocoladeletters is er wat te kiezen! Het assortiment Chocoladeletters Tony’s Chocolonely is leverbaar van A tot Z in melkchocolade en dit jaar zijn er maar liefst 8 Tony’s Letterreep S varianten in de smaken Melk, Melk Marsepein, Melk Pepernoot, Melk Karamel Zeezout, Puur, Puur Pepernoot, wit en Wit Pepernoot.

De Luxe Chocoladeletters van Pure Verwennerij zijn dit jaar verkrijgbaar in Melk, Puur en Witte chocolade en alleen in de letter S verkrijgbaar. Daarnaast zijn er nog enkele ‘naakte’ letters verkrijgbaar, zonder versiering in 75 gram en 135 gram.

Bakjes Pure Verwennerij

Het succes van 2019! De bakjes chocolade van Pure Verwennerij met Sint&Piet en met de chocolade Strooiletters, ideaal als schoencadeau.

Sinterklaaspakketten

Hoe wens je je collega’s een fijne Sinterklaas? Met een Sinterklaaspakket met persoonlijke boodschap! Een pakket gevuld met kruidnoten, pepernoten, chocoladeletter en nog meer Sint items! Voeg er gratis een persoonlijke boodschap aan toe en pakjesavond kan beginnen!

Personalisatie Sinterklaas

Wist je al dat je vanaf 48 stuks chocoladeletters en bakjes kunt personaliseren? Jouw logo wordt op de chocolade geprint en hiermee heb je een uniek Sinterklaas geschenk!

Hier check je alle Sinterklaas items! Cheers

Suikervrij Snoepen: Lekkernij zonder suiker

Er wordt tegenwoordig steeds meer de nadruk gelegd op gezond of ieder geval gezonder eten. Maar willen natuurlijk af en toe ook nog wat lekkers blijven eten. Chocolade is hier het goede voorbeeld van maar hier wordt veel suiker aan toegevoegd omdat cacao van zichzelf bitter is. Het is hoe lichter de chocolade van kleur is des te meer suiker het bevat. Er zijn al meerdere onderzoeken geweest naar chocolade en gelukkig kunnen we melden dat er ook goede stoffen in zitten. Een voorbeeld hiervan zijn antioxidanten. Dit is een verzamelnaam van verschillende soorten vitamines.

Wist je dat er in witte chocolade zelfs helemaal geen cacao zit? Dit betekent slecht nieuws voor de witte chocolade liefhebber want er zitten hierdoor ook niet de goede stoffen in zoals de antioxidanten. Maar dat maakt het natuurlijk niet minder lekker.

 Suikervrije chocolade is nog een beetje in opkomst, er zijn nog niet veel merken die dit aanbieden en de meeste merken gebruiken een vervangende natuurlijke zoetstof  genaamd Stevia. Dit is een plant waarvan de bladeren gebruikt worden. Het nadeel hiervan is dat het een bittere smaak geeft. En dat willen we nou net niet. Gelukkig is er een merk die hier aan gedacht heeft. Galler. Zij hebben namelijk de Galler tablet puur 78% puur op de markt gebracht. Hier wordt gebruik gemaakt van Malitol als zoetstof. Deze suiker komt van mais en of tarwe en heeft geen aparte nasmaak.

 Is (pure) chocolade niet helemaal jouw ding en ben je meer van het fruitige dan hebben wij ook wat voor jou. Namelijk de zuurtjes van Cavendish. Deze zijn volledig suikervrij en zijn er in verschillende smaken. Zoals de Tropisch fruit, zure kers, fruitmix en mango. Is makkelijk om onderweg mee te nemen en je hoeft niet bang te zijn dat het smelt of aan elkaar plakt door een laagje poeder dat in het blikje zit. Deze snoepjes zijn ook goed te gebruiken om een suikervrij/arm dessert te maken. Enkele ideeën hierbij zijn: mousse gemaakt van één van bovenstaande smaken en vers fruit, pudding, zogenoemde glas in lood koekjes. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen zijn zelf (zand) koekjes maken waar een gat of opening in zit. Je bakt de koekjes dan voor de helft van de tijd die er voor staat af, dan leg je een snoepje erin en bak je het voor de overige tijd. Hierdoor zal het snoepje semi doorzichtig van kleur blijven en zit het vast in het koekje. Leuk om cadeau te geven of een taart mee te versieren.

Klik HIER voor alle suikervrije items

Glazen weckpotten gevuld met Tum Tum, NL Drop, Fudge en Amandelnougat: De snoeppottenfamilie!

Back on the blog! Mede door de Corona crisis heeft onze blog even geen prioriteit gehad, maar we’re back! We zijn super druk geweest met het verzorgen van pakketjes die bedrijven aan hun personeel stuurden en met de vele pakketjes met berichtjes aan een geliefde die werden gemist door alle maatregelen. Én eigenlijk zijn we ook al stiekem begonnen met het Sinterklaas en Kerst seizoen, we gaan je verrassen met verschillende nieuwe items! Maar hier later meer over.. hohohoo

Ons Sweet Supply avontuur is gestart eind 2017 en vanaf hier heeft ons assortiment zich in rap tempo uitgebreid, merken zijn toegevoegd en we blijven continu op zoek naar nieuwe initiatieven om jullie te kunnen blijven verrassen! En tadaaaaaa: wij presenteren u de nieuwe glazen weckpotten familie bestaande uit 4 leden: Tum Tum, NL Drop, Fudge Caramel en Amandelnougat.

We zien dat zowel bedrijven als consumenten het steeds leuker vinden om iemand iets cadeau te doen. Vandaar dat we deze lijn mede zelf hebben opgezet om in deze behoefte te voorzien. Een klein stukje achtergrond: de glazen potten vinden wij een duurzame manier van verpakken én je kunt deze nog hergebruiken. We laten de potten vullen op de sociale werkplaats door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit gecombineerd met de 4 heerlijke vullingen heeft ons er van overtuigd dat we een mooie match hebben om de leukste en lekkerste lijn snoeppotten op de markt te brengen! De familie bestaat uit 4 leden:

 1. Red Band Tum Tum Hoera! Deze glazen weckpot is gevuld met de alom bekende Tum Tum snoepmix van Red Band. Dit merk staat garant voor de juiste kwaliteit!  TumTum bestaat uit een mix van chocoladeflikjes, pepermuntjes en gumballetjes in fruitsmaak. Vanwege de verschillende kleuren en smaken is dit het ideale zoete verjaardagscadeau!

 2. Venco Nederlandse Drop! Een zachte zoete drop in herkenbare vormen waar Nederland om bekend staat, zoals een fiets, tulp en een leeuw. Met een heerlijke bite is dit het dropje waar je in het buitenland heimwee door krijgt. Het dropje heeft een smaak van zuiver dropextract, salmiak en anijs.

 3. Lonka Fudge Caramel. Een zachte en romige fudge die smelt op je tong! Deze zachte fudge is heerlijk om te eten bij de koffie of thee en met deze handige weckpot hoeft alles niet in 1 keer op, al blijft dat natuurlijk wel verleidelijk. Deze zoete lekkernij is glutenvrij.

 4. Lonka Amandelnougat. Volgens authentiek recept sinds 1920. Deze heerlijke zachte nougat, gevuld met amandelen is heerlijk om te eten bij koffie en thee. Deze zoete traktatie is glutenvrij.

In de voorbereiding op Moederdag, bestel de mooiste cadeaus voor Moederdag bij Sweet Supply!

In de voorbereiding op Moederdag! Verwen jouw moeder met de lekkerste chocolade!

Nog iets meer dan 2 weken en dan is het Moederdag! Dit jaar zal Moederdag anders zijn dan andere jaren. Wellicht dat we daarom ook extra beseffen hoe belangrijk het is om je moeder te laten weten dat je aan haar denkt. In deze blog vertellen we je meer over onze voorbereiding op Moederdag 2020.

Dit jaar vind je bij Sweet Supply namelijk de mooiste chocolade cadeaus voor Moederdag, check ze hier alvast. We hebben een aantal kant en klare Moederdag cadeaus samengesteld. Dat chocolade en Moederdag hand in hand gaan is inmiddels geen geheim meer. De Sweet Supply slogan ‘dol op exclusieve zoetigheid’ geeft aan dat we nog veel meer dan alleen chocolade voor je selecteren. Je vindt dit jaar naast chocolade cadeau pakketten ook een MILF (Mommy I Like Fudge) cadeau pakket van Buttermilk Fudge.

 

 1. Monty Bojangles Truffel Toren
  Selectie van 3 doosjes chocolade truffels van 150 gram in de smaken Coconut Crush, Choccy Scoffy en Scrumple Nutty, verpakt met een sierlijk lint.
   
 2. Tony’s Chocolonely Pakket 12 x 1 Classic Repen + Chocoschaaf
  Alle Tony’s Chocolonely Classics met een Chocoschaaf t.w.v. €9,99. De 12 Tony’s Classics zijn: Melk, Melk Karamel Zeezout, Melk Noga, Puur Amandel Zeezout, Melk Hazelnoot, Donkere Melk 42%, Puur Pecan Kokos, Puur, Donkere Melk Pretzel Toffee, Melk Kaneel Biscuit, Wit Framboos Knettersuiker en Wit. 

 3. Tony’s Chocolonely Pakket 4 x 2 Exclusive Repen + Chocoschaaf
  Twee repen van de 4 Tony’s Chocolonely Exclusive serie. De 4 Tony’s Chocolonely Exclusives zijn: Melk Coffee Crunch, Puur Merengue Kers, Wit Stracciatella en Melk Shortbread Karamel

 4. Buttermilk Fudge Pakket 5 Stuks
  Is jouw moeder een liefhebber van ambachtelijke Fudge? Dan doe je haar met die Buttermilk Fudge pakket een groot plezier. De 5 top varianten van Buttermilk in een mooie verpakking, voeg gratis een persoonlijk kaartje toe op de afrekenpagina!

 Op dit moment zijn we nog volop bezig om meerdere cadeaupakketten samen te stellen en zoeken we naar creatieve ideeën om alle moeders van Nederland extra blij te kunnen maken!

 

 

 

Tijdens de Corona Crisis worden we vrolijk van... Chocolade versturen!

In tijden van crisis worden we vrolijk van.. chocolade versturen!

Wat leven we in een heftige periode, waarin het ene slechte nieuws bericht wordt opgevolgd door het andere slechte nieuws. En meer dan ooit komen we er nu ook achter dat we graag iemand willen bedanken, feliciteren of gewoon laten weten dat je aan hem of haar denkt. In deze blog vertellen we je over onze oplossingen tijdens de Corona crisis.

Bezorging

Gelukkig kan Post NL tijdens deze crisis nog bezorgen*. Dit betekent dat je online nog verschillende spullen kunt bestellen, bij Sweet Supply werken we met op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. We zijn dan ook super blij dat Post NL in deze periode in Nederland blijft bezorgen, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Mocht je het pakket door de brievenbus willen ontvangen, geef dit even door via de opmerking. Zo kan je op een veilige manier je bestellingen ontvangen.

Quarantaine chocolade

Zit je helemaal alleen in quarantaine? Met wat comfort food zoals een lekkere reep chocolade, luxe fudge of grootverpakking paaseitjes sla jij jezelf door deze eenzame periode! Heb je een speciaal verzoek dat je door de brievenbus wilt ontvangen? Laat het ons weten en we helpen je.

Thuiswerkers

Van de mooie kantoortuin wordt je werkplek ineens verplaatst naar je thuiskantoor! Geen fysieke meetings, kopjes koffie of een gezellig praatje met een collega op het werk. Iedereen is ineens thuis aan het werk! Inmiddels hebben we al de tofste opdrachten mogen verzorgen voor bedrijven om te laten weten dat de inzet van alle thuiswerkers zo wordt gewaardeerd.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat al jouw thuiswerkers een pakketje met wat lekkers kan toe sturen met een persoonlijke boodschap? Stop dan met zoeken!

Hoe het werkt?

 1. Kies het product dat je wilt verzenden
 2. Bedenk een mooie boodschap voor op het kaartje
 3. Stel een adressenbestand (Excel) samen met de kolommen: Naam, Straat, Huisnummer, (toevoeging), Postcode, Plaats
 4. Mail ons op [email protected] met jouw verzoek en we kunnen aan de slag!

Wat kost het?

 • Prijs van het product
 • Persoonlijke kaartje is gratis
 • + €5,95 Verzend/ handelingskosten voor een brievenbuspakket
  OF
 • + €6,95 Verzend/ handelingskosten voor een post pakket

Opa  & Oma

Ah, wat missen we al die lieve opa’s en oma’s. Wat moet het voor hun eenzaam zijn deze periode. Gelukkig kunnen we Facetimen, bellen en ze op allerlei manieren laten weten dat we aan ze denken! We helpen je graag om een leuk pakketje op te sturen, op de afrekenpagina kan je een persoonlijke boodschap toevoegen welke wij op een kaartje drukken.

We wensen iedereen super veel sterkte en kracht toe deze periode! We hopen dat we met onze exclusieve lekkernijen jouw quarantaine-time wat draaglijker kunnen maken!

 

 

Rolling With Jenny: de lekkerste Galler Chocolade Cake Roll

GALLER CAKE ROLL

 

Deze week is het tijd voor een recept met Galler chocolade. Dit is een Belgisch merk dat bekend staat om zijn creatieve smaken en fleurrijke verpakkingen. Het leuke aan deze repen is dat ze verschillende vullingen hebben. Deze smaak is niet overheersend maar bevindt zich op de achtergrond.

Recept

Ingrediënten cake roll:

5 eiwitten
115 gram suiker
5 eidooiers
Vanille
2 eetlepels gesmolten boter
60 ml room
65 gram bloem

Ingrediënten vulling:

2 repen van 70 gram Galler reep puur mango passievrucht
125 ml room
250 ml room

Suiker naar smaak

De cake

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Voor de cake roll, scheidt de eieren in eiwitten en eidooiers en doe het in 2 aparte kommen.
Klop de eiwitten eerst voor 1 minuut, voeg dan beetje bij beetje de helft van de suiker toe en klop totdat het eiwit stevig is geworden.

Klop in een aparte kom de eidooiers samen met de rest van de suiker tot het lichtgeel van kleur wordt. Voeg hieraan de vanille, gesmolten boter en room toe totdat het gemengd is.

Voeg de opgeklopte eiwitten in ongeveer drie delen aan het eidooier mengsel toe. Als je het in 1 keer doet zou de luchtigheid van het beslag verloren gaan en dan krijg je een platte cake roll en dat willen we natuurlijk niet.

Leg op een bakplaat een bakpapiertje. Verdeel hier gelijkmatig het cakebeslag over.

Bak het voor 10-12 minuten af in de oven.

Haal het uit de oven en laat het licht afkoelen.  Rol de cake op en laat het opgerold volledig afkoelen.

Op deze manier zal de cake niet ‘’breken’’.

De vulling

Smelt de 2 repen chocolade samen met de 125 ml room au bain-marie. Als het gesmolten is, zet het apart totdat de meeste hitte er van af is. Klop in de tussentijd de 250 ml slagroom op. Voeg het chocolade mengsel aan de slagroom toe en laat het ongeveer een half uur in de koelkast staan. Op deze manier wordt de chocolademousse steviger en is het makkelijker te verdelen over cake

Opbouw van de cake

Rol de cake roll uit totdat het weer een plak cake wordt. Smeer hierover de chocolademousse. Rol de cake voorzichtig op. Leg het op een bord of plank en zet het in de koelkast om het stevig te laten worden.

Opmaak van de cake roll

Je kan de cake roll op verschillende manieren versieren. Ik heb voor dit recept gekozen om er gedroogde frambozen en pure chocolade overheen te doen. Maar je kan de cake roll ook insmeren met de chocolademousse, vers fruit toevoegen of alleen afwerken met poedersuiker.

Galler chocolade

Voor dit recept heb ik gebruik gemaakt van de Galler reep puur mango passievrucht maar alle andere smaken van Galler zijn natuurlijk ook lekker om te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan framboos, sinaasappel of vanille.

In de voorbereiding op : Pasen! De lekkerste Paas chocolade vind je bij Sweet Supply!

In de voorbereiding op : Pasen! De lekkerste Paas chocolade vind je bij Sweet Supply!

Pasen en chocolade, een match made in heaven! Chocolade paaseitjes, chocolade paashazen, je moet echt je best doen wil je deze items niet tegen komen in de winkels rond de Paas periode. Inmiddels hebben wij alweer een mooi Paas assortiment voor je samengesteld. En van de 26 beschikbare items voor Pasen, is alles van chocoladeJ. Je vindt bij Sweet Supply de lekkerste Paaschocolade voor jezelf, maar ook de mooiste Paasgeschenken voor al je zakelijke relaties. In deze blog nemen we je mee in de voorbereiding op Pasen!

We zijn het haasje; hoe zorgen we er dit jaar weer voor dat we het mooiste assortiment Paas chocolade hebben bij Sweet Supply? Met onze exclusieve chocolade bril op speuren we naar een assortiment waar mee we jou kunnen verrassen! Waar let je als consument op bij het kopen van de lekkerste Paas chocolade? Wij denken op kwaliteit, uitstraling en de juiste prijs. Hier onder vertellen we je per merk welk assortiment we hebben geselecteerd.

Tony’s Chocolonely Chocolade Paas items

De klassiekers:

1                    Tony’s Doosje Chocolade Paaseitjes 142 gram, 12 eitjes in 10 verschillende smaken
2                    Tony’s Reep Chocolade Meringue Citroen 180 gram, paasei in je reep!

Welcome to the family:

1                    Tony’s Reep Chocolade Spijs en Nootjes 180 gram, een mooi broertje voor de Meringue Citroen
2                    Tony’s Chocolade Paaseitjes Melk Karamel Zeezout, 14 grote paaseitjes in een zakkie
3                    Tony’s Chocolade Paaseitjes Melk, 14 grote paaseitjes in een zakkie
4                    Tony’s Chocolade Paaseitjes Wit, 14 grote paaseitjes in een zakkie
5                    Tony’s Chocolade Paaseitjes Puur 51%, 14 grote paaseitjes in een zakkie

Monty Bojangles, bekroonde truffels in een Paas jasje:

1                    Hol chocolade ei met truffels, verpakt als luchtballon
2                    Crown Egg Flutter Scotch, hol chocolade ei gevuld met 8 heerlijke truffels
3                    Crown Egg Shoccy Scoffy, hol chocolade ei gevuld met 8 heerlijke truffels
4                    Veerei Choccy Scoffy, hol chocolade ei gevuld met truffels

Galler Chocolade, keep it classy met deze Belgische chocolade in unieke Geschenk verpakkingen

1                    Egg A La Mode, een metalen ei van verschillende delen in vrolijke Paas uitvoering gevuld met 15 chocolade paaseitjes
2                    Tube met 9 eieren, kleine geschenkverpakking

Sorini Chocolade, Italiaanse chocolade tegen een mooie prijs

1                    Eddy & Pam, een geschenkverpakking gevuld met 120 gram per stuk verpakte chocolade paaseitjes. Eddy & Pam worden willekeurig uitgeleverd
2                    Chocolade Paaseitjes Salty Crunch Caramel, 240 gram per stuk verpakte chocolade eitjes
3                    Chocolade Paaseitjes Nutty Crunch Caramel, 240 gram per stuk verpakte chocolade eitjes
4                    1 Kilo Melkchocolade Hazelnoot Praline Paaseitjes, een kilo verpakking. Ideaal om uit te delen, of om de pot op kantoor mee te vullen!
5                    1 Kilo Pure Hazelnoot Praline Paaseitjes, een kiloknaller met een zoete smaak

Pure Verwennerij; we love you more and more!

We worden meer en meer fan van dit heerlijke merk! Hier onder snap je waarom:

1                    Chocolade Paas Assortiment 175 gram, een mix van eendjes, haasjes en eitjes
2                    Chocolade Praline Eendjes 175 gram, chocolade duckfaces in melk-, wit- en pure chocolade
3                    Chocolade Praline Lachhaasjes 175 gram, mini haasjes met pralinevulling
4                    Chocolade Advocaat Vogelnestjes 175 gram, voor jong en oud
5                    Chocolade Paaseitjes 175 gram, de klassieker van Pure Verwennerij!

Chocolade Paas Relatiegeschenken, je logo op een paashaas, of je logo in een bakje Pure Verwennerij? We can fix it!

1                    Lachhaas klein 27 cm/ 200 gram met logo
2                    Lachhaas middel 36 cm/ 500 gram met logo
3                    Lachhaas groot 48 cm/ 950 gram met logo

 

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.