Alle chocoladeletters en Tony's Chocolonely letterrepen verzamelen!

Alle chocoladeletters en Tony’s Chocolonely letterrepen verzamelen!

Nu denk je er nog niet aan, maar als het heerlijk avondje is gekomen heb je waarschijnlijk al meerdere chocolade letters verorberd. In deze blog nemen we je mee in onze zoektocht naar het mooiste assortiment lekkere, luxe en bijzondere chocoladeletters en andere sinterklaas cadeautjes voor het heerlijk avondje!

Waar gaan wij onze chocoladeletters bestellen?

‘Gek op exclusieve zoetigheid’ betekent dat we de leukste producten selecteren om ons assortiment rondom Sinterklaas compleet te hebben waar we jou mee kunnen verrassen! Dit begint eigenlijk al als je lekker naar het strand gaat en het nog zo warm is dat je geen trek hebt in chocolade, maar je bezig bent met ijs eten en zonnebrand smeren.
We informeren bij Tony’s Chocolonely wat het assortiment voor Sinterklaas zal zijn, vaak is dit soortgelijk aan het jaar er voor met wat wijzigingen. Denk aan een nieuwe smaak, naast de klassieke melk en pure letters. Sluit je ogen even en fantaseer even over je favoriete Tony’s smaak en wellicht zie je die begin september terug (14% kans dat je het goed hebt)!
Met onze eigen ideeën onder de arm gaan we richting verschillende chocoladefabrieken met de vraag of zij onze ideeën kunnen uitvoeren. Zo was dit jaar een vraag: kunnen we leuke chocolade schoencadeautjes maken met verschillende figuren? Lees het antwoord hier onder=)!

Tony’s Chocolonely Letterrepen

Tony's Letterreep S Melk Marsepein

Het Sinterklaasjournaal, strooigoed, de intocht, pepernoten, kruidnoten.. SINTERKLAAS! We worden er nu al blij van en de voorbereidingen zijn al in volle ga

ng.  Afgelopen jaar hebben we voor het eerst het complete assortiment van Tony’s Chocolonely Letterrepen aangeboden en met succes! De chocoladeletter ‘S’ blijft de topper, maar steeds meer consumenten vinden het leuk om een naam in chocoladeletters te bestellen of om een naam in chocoladeletters cadeau te doen. Of je kunt er grappige leuzen mee maken!
Naast alle alfabet letters waren er ook de smaken melk pepernoot, puur pepernoot en melk marsepein. We kunnen je alvast verklappen dat deze smaakvolle familie van Tony’s letterrepen uitgebreid gaat worden met meerdere varianten. Welke dat zijn, dat zie je begin september! Maar na melk chocolade en pure chocolade komt….. =).

Luxe chocoladeletters met ambachtelijke vulling

Ambachtelijke Letter Karamel Zeezout

Je hebt de bekende Verkade chocoladeletters, de goedkope Droste chocoladeletters, maar bij Sweet Supply worden we blij van exclusieve zoetigheden. Daarom vind je dit jaar bij ons heerlijke luxe chocoladeletters die je nergens anders gaat vinden. Wat denk je van een ambachtelijke chocolade letter S besprenkeld met karamel en zeezout of een melkchocolade letter van 200 gram met Schuddebuikjes?

Sinterklaas chocolade

Bakje Strooiletters

Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje! Naast de chocoladeletters zijn we ook op zoek gegaan naar leuke sint kadootjes die passen in je 

schoen.. en we hebben dit gevonden! Sint en piet van chocolade in een bakje dat nog in je schoen past ook! En als variant op alle grotere chocoladeletters hebben we kleine chocoladeletters als schoencadeau in een bakje. We zijn erg benieuwd wat je van de foto’s vindt!

Een goede zaak; chocoladeletters met een logo

Wat is nou leuk om op je werk te krijgen met Sinterklaas? Zo rond 5 december worden er veel zakelijke Sinterklaascadeaus uitgedeeld, maar wat is nou echt leuk? Bij Sweet Supply kan je komende Sinterklaas een chocoladeletter personaliseren met een logo, waardoor je een uniek chocolade relatiegeschenk samenstelt. Dit kan al vanaf 40 stuks.

Een chocoladeletter met logo te standaard voor jou? Je kunt ook een visitekaartje toevoegen aan een chocoladeletter of in een bakje Sint en Pietjes laten verpakken. Op deze manier kan je je eigen opmaak verzorgen en wij verpakken de chocolade op de juiste manier!

Sinterklaas cadeau pakket

De zak van Sinterklaas, gevuld met verschillende Sinterklaas cadeaus. Een Tony’s chocoladeletter, zakje kruidnoten en de mogelijkheid om visitekaartje toe te voegen geeft jou de mogelijkheid om een uniek Sinterklaas cadeau samen te stellen vanaf 40 stuks. Heb je zelf een leuk idee over hoe we het leukste Sinterklaas cadeau kunnen samenstellen? Pakjespiet staat op je te wachten!

We gaan nu weer even verder op onze Pakjesboot om er voor te zorgen dat alle chocoladeletters al vanaf begin september bestelt kunnen worden. Wil je nu alvast jouw chocoladeletters bestellen? Dat kan, neem even contact met ons op en we informeren je over de beschikbaarheid van het Sinterklaas assortiment.

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.