Chocolade Voor Al Het Personeel!

'Thuiswerken is de norm', als Mark Rutte tijdens elke persconferentie rondom dat vervelende virus! Dat bekent dus lege kantoren, geen Sinterklaas feesten op de zaak en ook geen kerstborrel waar de kerstpakketten worden uitgedeeld.. en dat in het choco seizoen! Wij krijgen inmiddels dagelijks vragen van bedrijven of wij hen kunnen helpen met het versturen van een chocoladeletters of een chocoladepakket naar al het personeel dat thuis aan het buffelen is voor het bedrijf. En ja, daar helpen we graag bij! In deze blog vertellen we meer over hoe we alle thuiswerkers jouw waardering kunnen overbrengen. 

Hoe het werkt? 

Je berekent de prijs eenvoudig: Prijs van het product + prijs van de verzending (inclusief persoonlijke kaartje) 

Kies jouw product(en) die je naar het personeel wilt laten versturen. Je kunt hier 1 product kiezen, maar ook meerdere. Mocht je het leuk vinden, dan kunnen we ook een speciaal pakket voor je samenstellen met meerdere producten uit ons assortiment (+€1,50 per adres). Afhankelijk van of het product door de brievenbus past, wordt de prijs voor de verzending berekend. Voor brievenbuspost is dit €5,49 en voor pakketpost is dit €6,95. Beide bedragen zijn inclusief het toevoegen van een kaartje met persoonlijke boodschap. 

Bestellen

Ben je er uit wat het gaat worden? Bestel dan online het product/ producten en dan gaan wij alvast voor je aan de slag. Voor de verzendkosten van de order ontvang je een aparte factuur van ons. Op deze manier kunnen we je order het snelst verwerken. 

Adressen aanleveren

Belangrijk is om een juist adressenbestand aan te leveren, zodat we de chocoladeletters en andere items op het juiste adres krijgen. Je kunt hiervoor een Excel bestand aanleveren met de volgende kolommen: Naam, Straat, Huisnummer, Eventuele toevoeging huisnummer, Postcode, Plaats. 

Voorbeeld 1

Bedrijf X wil naar 60 medewerkers de 'Luxe Melk Chocoladeletter S Gedecoreerd 200 Gram' versturen met een persoonlijke boodschap als dank voor het vele thuiswerken. Dit product past door de brievenbus, dus is dit brievenbuspost. De prijs van het product is €4,99 + de prijs van brievenbuspost €5,49 = €10,48 per adres. 

Voorbeeld 2

Bedrijf Y wil naar 350 medewerkers 'Sinterklaas Pakket Bakpiet' versturen met een gedicht. Dit product past niet door de brievenbus, dus is het pakketpost. De prijs van het product is €14,99 + €6,95 voor pakketpost =€21,94 per adres. 

Brievenbus producten TOP 5

  1. Tony's Chocolonely Proeverijtje
  2. Luxe Chocoladeletter Melk S 200 Gram
  3. Galler Chocolade 9 Mini Tabletten
  4. Tony's Chocolonely Letterreep S Melk 180 Gram
  5. Tony's Chocolonley Kerstreep Melk Gluhwein

Pakketpost producten TOP 5

  1. Sinterklaas Pakket Stoomboot
  2. Jelly Bean Factory Tube 410 Gram
  3. Venco Snoeppot NL Drop 700 Gram
  4. Chocolade Hartjes 175 Gram
  5. Chocolade Hart 500 Gram

Énnn bereid je maar voor! Want eerdaags komen ook onze chocolade kerstpakketten online! Mocht het niet duidelijk zijn, dan kan je ons altijd bellen/ mailen of contact opnemen via de chat. 

 

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.