Unieke chocolade cadeaus: Top 5 Sorini

Sorini Praline

Unieke chocolade cadeaus: Top 5 Sorini

Met de chocolade cadeaus van Sorini verover je ieders hart! De chocolade producten van Sorini zijn leuk om iemand de leukste chocolade cadeau te doen, maar misschien wel nog leuker om jezelf de chocolade cadeau te doen. In deze blog zetten we de top 5 verkochte Sorini items voor je op een rijtje!

  1. Fles Bottiglia – chocolade relatiegeschenk waar je gratis een persoonlijke boodschap aan toe kan voegen, dit drukken we op een dubbelzijdig kaartje. Op zoek naar een uniek chocolade relatiegeschenk voor al je collega’s? Stop met zoeken!
  2. Babyshower chocolade roze 1 kg – Deze roze babyshower chocolade is inmiddels een klassieker geworden. Je koopt al een kilo babyshower chocolade voor €9,99. We moeten toegeven dat de roze chocolade iets populairder is dan de blauwe babychocolade. Wellicht dat er meer meisjes worden geboren in deze periode ;)!
  3. Fuxia Hart – dit chocolade hart laat jouw liefde en waardering zien. Een mooie geschenkverpakking gevuld met 72 gram chocolade. Voeg er gratis een persoonlijke boodschap aan toe om de ontvanger jouw waardering te laten zien.
  4. Salty Crunch pralines 1 kg – Dat de karamel zeezout combinatie in chocoladeland een succes is, is inmiddels bij iedereen bekend. Na het proeven van deze salty crunch pralines snap je ook waarom deze combinatie een succes is!
  5. Pick & Mix – stel zelf je chocolade gift box samen met jouw favoriete smaken. Zelf proeven welke smaken jij het lekkerst vindt? In de Pick & Mix module kan je al per stuk de chocolade pralines van Sorini bestellen. Als je er eenmaal achter bent welke smaak jouw favoriet is, dan kan je een flinke voorraad aan leggen via alle grootverpakkingen.

 

Kerstchocolade

Wist je dat we nu al de leukste chocolade kerst cadeaus binnen hebben? Het assortiment kerstchocolade van Sorini bestaat uit verschillende grootverpakkingen chocolade die je kan delen op kantoor of waar je een heerlijke kerstsfeer mee creëert. De verschillende grootverpakkingen hebben allemaal een mooie kerstwikkel in diverse kleuren.

Op zoek naar een leuk en lekker kerstcadeau? Met de geschenkverpakkingen van Sorini zorg jij voor een aangename verrassing onder de boom. Er zijn verschillende verpakkingen zoals een kerstboom gevuld met chocolade, grote kerstbal gevuld met chocolade, kerstkrans gevuld met chocolade en verschillende kartonnen giftboxen met de pralines.

 

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.