In de spotlight: Chocolade Grootverpakkingen

In de spotlight: Chocolade Grootverpakkingen 

Chocolade, wie is er niet dol op? Bij Sweet Supply worden we blij van alle exclusieve zoetigheden, maar chocolade is en blijft toch wel onze favoriete groep. Chocolade is de grootste groep in de supermarkt binnen de categorie zoetwaren. Wist je dat Tony’s Chocolonely sinds kort zelfs Milka chocolade heeft ingehaald? Genoeg feitjes, op naar de kern van deze blog: Chocolade grootverpakkingen! 
Sinds kort kan je bij Sweet Supply ook onze exclusieve chocolade in grootverpakkingen bestellen. Hoe meer choco, hoe beter! En wij als Nederlanders zijn uiteraard ook dol op meer chocolade voor minder geld, zo koop je de grootverpakkingen chocolade voordelig in. Al is de chocolade in grootverpakking wel bedoeld om te delen. We kregen steeds meer enthousiaste vragen of we chocolade aan ons assortiment konden toevoegen in grotere verpakkingen dan de standaard chocolade repen en chocolade bakjes. Het Italiaanse merk Sorini chocolade beschikt over een breed assortiment kilo verpakkingen in verschillende kleuren en smaken. En in zo’n verpakking van een kilo zitten ongeveer 65 pralines, dus meer chocolade voor minder geld! We hebben hier onder een overzicht voor je samengesteld waar je deze chocolade in grootverpakking voor kan gebruiken en wat onze favorieten zijn. 

Onze favoriete grootverpakkingen chocolade

Op dit moment vind je 28 varianten chocolades in een kiloverpakking bij Sweet Supply. Deze hebben we met ons team uiteraard voor je getest en hierbij onze eigen favorieten.
1. Speculaas pralines in grootverpakking - €9,99. Een bijzondere smaak waarbij je goed de speculaas proeft. Melkchocolade gevuld met een praline van speculaas, waar wij blij van worden! 
2. Salty Crunch Caramel pralines in grootverpakking - €9,99. De trend van caramel zeezout hebben ze in Italië ook mee gekregen en dat proef je! Een melkchocolade praline met een zachte vulling waarin je duidelijk zowel de caramel als de zeezout proeft. 
3. Tiramisu pralines in grootverpakking – €9,99. Dol op toetjes? Met deze tiramisu chocolade is elke praline een dessert! 

Babyshower chocolade grootverpakking

Wat is een babyshower zonder chocolade? Op elke gender reveal of babyshower vind je tegenwoordig de leukste chocolade. Bij Sweet Supply heb je keuze uit 4 verschillende geboorte chocolades, de genderneutrale geboortechocolade laat helaas nog even op zich wachten. 

1. Babyshower pralines roze in grootverpakking - €9,99. Melkchocolade pralines gevuld met hazelnoot crème en crispy hazelnootstukjes met een baby roze wikkel. 
2. Babyshower pralines blauw in grootverpakking - €9,99. Melkchocolade pralines gevuld met hazelnoot crème en crispy hazelnootstukjes met een baby blauwe wikkel. 
3. Babyshower twistpralines roze in grootverpakking - €9,99. Melkchocolade pralines gevuld met praline met een baby roze wikkel die is getwist. Op de verpakking staat een baby afgebeeld zodat deze geschikt is als chocolade voor babyshowers.
4. Babyshower twistpralines blauw in grootverpakking - €9,99. Melkchocolade pralines gevuld met praline met een baby blauwe wikkel die is getwist. Op de verpakking staat een baby afgebeeld zodat deze geschikt is als chocolade voor babyshowers.

Grootverpakking chocolade voor bij de koffie

Wat eet je voor lekkers bij een kopje koffie? Een koekje, chocolaatje, stuk appeltaart? Op alle varianten heb je ook heerlijke chocolade in grootverpakking. Dus zowel voor de voorraadpot bij jou thuis of op kantoor, of voor in het restaurant bij de koffie. 
1. Pralines hele hazelnoot in grootverpakking - €9,99. Hele hazelnoot verwerkt in melkchocolade pralines. Een klassieker voor bij de koffie, die ook nog eens recht op blijft staan! 
2. Cheesecake pralines in grootverpakking - €9,99. Witte chocolade met een cheesecake praline vulling, we like it! 
3. Appeltaart pralines in grootverpakking - €9,99. Stukje appeltaart bij de koffie? Of een appeltaart praline? Wij kiezen voor de laatste. 

Kerst chocolade grootverpakking 

Oké, Sinterklaas moet nog komen maar toch kijken we ook al uit naar de kerstperiode. Dit jaar hebben we voor het eerst kerstchocolade in grootverpakking en wel in drie verschillende varianten! 
1. Kerstchocolade grootverpakking met rode wikkel - €9,99. Melkchocolade gevuld met hazelnoot crème en crispy hazelnoot stukjes. Deze kerstchocolade heeft een rode wikkel.
2. Kerstchocolade grootverpakking met gouden wikkel - €9,99. Melkchocolade gevuld met hazelnoot crème en crispy hazelnoot stukjes. Deze kerstchocolade heeft een gouden wikkel.
3. Kerstchocolade grootverpakking met sneeuw/ rode wikkel - €9,99. Melkchocolade gevuld met hazelnoot crème en crispy hazelnoot stukjes. Deze kerstchocolade heeft een rode wikkel met een sneeuwvlokje er op.
Als je hier klikt heb je gelijk een overzicht van alle chocolades in grootverpakking. Laat je ons nog even weten wat jouw favoriet is? 
Ohja, je hebt de blog uitgelezen, dankje! Als dank ontvang je op alle grootverpakkingen 10% korting met de code ‘chocoladegrootverpakking’ , geldig t/m 20 september 2019. 

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.