Wie zoet is krijgt chocoladeletters! Sinterklaas chocoladeletters en lekkernijen zijn binnen!

Wat staat er dit jaar op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas? Zeer waarschijnlijk staat er ook een chocolade letter tussen als 1 van je Sinterklaascadeaus! In deze blog brengen we je alvast in de stemming voor Sinterklaas en vertellen we meer over onze chocolade letterrepen, chocoladeletters en andere sinterklaas cadeaus van chocolade!

Tony’s Chocolonely Letterrepen

Grote kans dat je ze al kent, maar het assortiment van de Tony’s Letterrepen is dit jaar uitgebreid met verleidelijke klassiekers! Zo is er dit jaar ook de Tony’s Letterreep Karamel Zeezout in de letter ‘S’ verkrijgbaar (Ja, hij is net zo lekker als de karamel zeezout reep maar dan met een Sint sausje). Én zijn er de nieuwe smaken Wit Pepernoot en Wit. Alle nieuwe letterrepen zijn verkrijgbaar in de letter S.

Bakjes Pure Verwennerij

Iedereen kent de klassieke chocoladeletters van Droste, Verkade en sinds kort de letterrepen van Tony’s Chocolonely. Maaaarr, we hebben iets nieuws en leuks verzonnen wat ook als chocolade schoencadeautje kan worden gebruikt! De bakjes Pure Verwennerij gevuld met verschillende Sinterklaas thema’s. We starten met de vulling chocolade Sint & Pietjes in melk-, wit- en pure chocolade en de mini strooilettertjes in melk, wit- en pure chocolade.

Je kunt de bakjes Pure Verwennerij ook laten personaliseren vanaf 48 stuks door er een logo aan toe te voegen. En, we kunnen er ook kaartjes in verwerken met een persoonlijke boodschap namens jouw bedrijf.

Ambachtelijke chocoladeletters

YES! Deze letters zijn beperkt verkrijgbaar; ze zijn éénmalig geproduceerd omdat dit handgemaakte chocoladeletters zijn met een bijzondere bereiding. Wees er dus snel bij! Want deze ambachtelijke chocoladeletters staan volgend jaar zeker op jouw wensenlijstje:

Chocoladeletters met logo

Koop jij de chocolade relatiegeschenken voor jouw bedrijf in? Wat dacht je van een chocoladeletter met eigen logo? Al vanaf 40 stuks kan je de chocoladeletters personaliseren met een eigen logo. In de variant van 240 gram is elke letter van het alfabet verkrijgbaar én je kunt zelf kiezen welke smaak je wilt: melk, puur of witte chocolade.

De letter S in 200 gram is ook te personaliseren met een eigen logo, is iets goedkoper, maar niet minder lekker! Ook deze chocoladeletter kan je laten personaliseren vanaf 40 stuks en is verkrijgbaar in de smaken melk, puur of wit.

 Chocolade Sinterklaas Geschenk

Wil je een uniek chocolade sinterklaas geschenk maken? We kunnen ook meerdere artikelen combineren en dit naar jouw personeelsbestand versturen? Neem hiervoor even contact met ons op.

Bekijk hierrrrr alle Sinterklaas producten

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.