Tijdens de Corona Crisis worden we vrolijk van... Chocolade versturen!

In tijden van crisis worden we vrolijk van.. chocolade versturen!

Wat leven we in een heftige periode, waarin het ene slechte nieuws bericht wordt opgevolgd door het andere slechte nieuws. En meer dan ooit komen we er nu ook achter dat we graag iemand willen bedanken, feliciteren of gewoon laten weten dat je aan hem of haar denkt. In deze blog vertellen we je over onze oplossingen tijdens de Corona crisis.

Bezorging

Gelukkig kan Post NL tijdens deze crisis nog bezorgen*. Dit betekent dat je online nog verschillende spullen kunt bestellen, bij Sweet Supply werken we met op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. We zijn dan ook super blij dat Post NL in deze periode in Nederland blijft bezorgen, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Mocht je het pakket door de brievenbus willen ontvangen, geef dit even door via de opmerking. Zo kan je op een veilige manier je bestellingen ontvangen.

Quarantaine chocolade

Zit je helemaal alleen in quarantaine? Met wat comfort food zoals een lekkere reep chocolade, luxe fudge of grootverpakking paaseitjes sla jij jezelf door deze eenzame periode! Heb je een speciaal verzoek dat je door de brievenbus wilt ontvangen? Laat het ons weten en we helpen je.

Thuiswerkers

Van de mooie kantoortuin wordt je werkplek ineens verplaatst naar je thuiskantoor! Geen fysieke meetings, kopjes koffie of een gezellig praatje met een collega op het werk. Iedereen is ineens thuis aan het werk! Inmiddels hebben we al de tofste opdrachten mogen verzorgen voor bedrijven om te laten weten dat de inzet van alle thuiswerkers zo wordt gewaardeerd.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat al jouw thuiswerkers een pakketje met wat lekkers kan toe sturen met een persoonlijke boodschap? Stop dan met zoeken!

Hoe het werkt?

  1. Kies het product dat je wilt verzenden
  2. Bedenk een mooie boodschap voor op het kaartje
  3. Stel een adressenbestand (Excel) samen met de kolommen: Naam, Straat, Huisnummer, (toevoeging), Postcode, Plaats
  4. Mail ons op [email protected] met jouw verzoek en we kunnen aan de slag!

Wat kost het?

  • Prijs van het product
  • Persoonlijke kaartje is gratis
  • + €5,95 Verzend/ handelingskosten voor een brievenbuspakket
    OF
  • + €6,95 Verzend/ handelingskosten voor een post pakket

Opa  & Oma

Ah, wat missen we al die lieve opa’s en oma’s. Wat moet het voor hun eenzaam zijn deze periode. Gelukkig kunnen we Facetimen, bellen en ze op allerlei manieren laten weten dat we aan ze denken! We helpen je graag om een leuk pakketje op te sturen, op de afrekenpagina kan je een persoonlijke boodschap toevoegen welke wij op een kaartje drukken.

We wensen iedereen super veel sterkte en kracht toe deze periode! We hopen dat we met onze exclusieve lekkernijen jouw quarantaine-time wat draaglijker kunnen maken!

 

 

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.