Cupido In Coronatijd: Chocolade Harten en Complete Chocolade Valentijn Pakketten

Cupido in Corona tijd Cupido in Corona tijdperk, hoe gaan we dat doen? Dat Valentijnsdag en chocolade hand in hand gaan, is inmiddels geen geheim meer. Met een mooie traktatie van chocolade heb je het perfecte cadeau in handen om jouw geliefde te verrassen. Om er voor te zorgen dat jouw Valentijn ook in 2021 de mooiste chocolade cadeaus kan ontvangen hebben we bij Sweet Supply flink ons best gedaan. We hebben verschillende oplossingen voor je bedacht om tijdens de Corona periode een mooi Valentijnscadeau te versturen! In deze blog vertellen we je alles over ons Valentijn assortiment en hoe je jouw Valentijn op een originele manier kan verrassen met de lekkerste chocoladecadeaus.

Verras je geliefde met chocolade van Sweet Supply

Liefde gaat door de maag,en wat kan je beter door je maag laten gaan dan chocolade? Heb jij al plannen gemaakt voor Valentijnsdag 2021? Ga je voor een bad of bed vol mini chocolade hartjes? Dan kan je kiezen tussen de verschillende grootverpakkingen chocolade hartjes van melkchocolade in de kleuren goud, rood en fuxia.

Ga je voor veilig? Dan hebben we ook dit jaar weer de Valentijnsreep van Tony’s Chocolonely met de tekst ‘Jij bent mijn Valentony’. Dit jaar kan je deze Tony’s Valentijnreep ook laten versturen als cadeautje, we voegen er dan nog 10 losse hartjes aan toe en met jouw persoonlijke boodschap er bij is het een schot voor open doel voor Cupido!

Een hart met chocolade

Amore uit Italie; verschillende harten gevuld met chocolade pralines van Sorini. In de prijsklasse van 2,99 – 12,99 vind je verschillende chocolade harten. Nieuw binnen de familie: Cuore Camille, een klassieke hartvormige verpakking gevuld met pralines. Dit product is te verkrijgen als 170 gram en 500 gram.

Primeur! Kant en Klare Chocolade Valentijnspakketten

Een goed gevuld chocolade pakket, een brievenbusverpakking met een chocolade reep met losse chocolade hartjes? YES! Dan kan je je slag slaan bij onze nieuwe kant en klare Valentijnspakketten gevuld met mooie chocolade! Hieronder het overzicht van de 6 verschillende chocolade Valentijn Pakketten:

Vergeet niet om bij het afrekenen gratis een persoonlijke boodschap toe te voegen. Deze wordt geprint op ons exclusieve Sweet Supply kaartje. Succes gewenst van de Choco Cupido!

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.