In de spotlight: Rotterdamse Doorpakkers

Een blog over de Rotterdamse Doorpakkers

Rotterdam, de mooiste rotstad die er is! De Rotterdamse Doorpakkers zijn een ode aan de stad Rotterdam met zijn iconische gebouwen. Bij de ontwikkeling van de Doorpakkers hebben we een handje mee mogen helpen om het idee vorm te geven. Uiteindelijk zijn er verschillende producten uit voort gekomen waar we je in deze blog meer over gaan vertellen!

Het idee is begonnen om voor de stad Rotterdam een uniek snoepje te maken dat voor iedereen toegankelijk is. Nederlanders houden van drop, dus dat het een dropje zou worden was al snel besloten. Dat niet iedere Nederlander van drop houdt, is ons ook bekend, vandaar dat we er ook voor hebben gekozen om de Doorpakkers in een wijngum variant te gaan produceren. Zowel de Doorpakkers Drop en de Doorpakkers Wijngum zijn allebei Veggie. Dit betekent dat er geen dierlijke gelatine in de producten verwerkt is.

Inhoud

De inhoud van de Doorpakkers bestaat uit 4 verschillende iconen van de stad: de Euromast, SS Rotterdam, Centraal Station en de Markthal. Er is voor deze 4 iconen gekozen omdat dit volgens ons de meest herkenbare iconen zijn voor zowel de Rotterdammers als voor toeristen. En dat deze gebouwen toevallig ook goed te ‘gieten’ (=mengsel spuiten in een vormpje) zijn, kwam ons ook zeer goed uit. Helaas is de Erasmusbrug afgevallen vanwege de gedetailleerde vorm van de brug.

De naam van de Doorpakkers is ook niet geheel toevallig. Want als je de Doorpakkers al geproefd hebt, weet je dat je het niet bij 1 snoepje laat. Je blijft er van pakken! Én, de Rotterdammers staan bekend om de ‘doorpak’ mentaliteit na o.a. de wederopbouw. 1+1=2 en de naam ‘Doorpakkers’ was geboren.

Varianten

Er zijn meerdere verpakkingsvarianten waar de Doorpakkers in verwerkt zijn, van een ideaal snoepformaat voor jezelf, tot een mooie cadeauverpakking met een weckpot! Hier onder een overzicht van alle beschikbare verpakkingen:

Inmiddels vind je de 300 grams verpakkingen al in verschillende snoepwinkels en supermarkten in Rotterdam en omgeving. De kilo verpakking zijn ideaal om de snoeppot op kantoor mee te vullen, of om een grote snoepkont mee te verrassen!

Nieuwe verpakkingen

Maaaaar, waar we echt super blij mee zijn, zijn de nieuwe Doorpakkers cadeau verpakkingen! Er zijn 2 nieuwe verpakkingsvarianten toegevoegd aan de huidige reeks: Cadeau doosjes 300 gram en Cadeau verpakking weckpot 670 gram. Op deze geschenkverpakkingen vind je meer informatie over de verschillende iconen die in de Doorpakkers verwerkt zijn en een grappig verhaaltje over de stad Rotterdam.

Je kunt de nieuwe Doorpakkers verpakkingen ook laten personaliseren, zodat je een wel heel tof relatiegeschenk krijgt. De doosjes van 300 gram zijn te personaliseren vanaf 250 stuks en de weckpotten al vanaf 50 stuks!

Via dit linkje ga je direct naar alle Doorpakkers en kan je jouw favoriet uitkiezen!

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.