Gepersonaliseerde Sinterklaas Chocolade Cadeaus

Gepersonaliseerde Sinterklaas Chocolade Cadeaus

De herfstvakantie is voorbij, dus nu kunnen we stiekem gaan denken aan…. SINTERKLAAS! De speelgoedboeken zijn in omloop, verlanglijstjes worden gemaakt, de kruidnoten en chocoladeletters liggen in de winkel dus we zijn er klaar voor! In deze blog vertellen we je meer over gepersonaliseerde sinterklaas cadeaus!

Gepersonaliseerde chocoladeletters

Grote kans dat jij dit jaar een chocoladeletter gaat verorberen, maar hoe komt die bij jou terecht? Krijg je hem als schoencadeau? Of is jouw werkgever zo attent om een chocoladeletters als relatiegeschenk te geven? Naast de standaard letters van Tony’s Chocolonely en de ambachtelijke chocoladeletters kan je bij Sweet Supply nu ook chocoladeletter personaliseren. Hoe dan?

De meest populaire chocolade letter is uiteraard de ‘S’ van Sinterklaas. Om het voor elk bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken om een gepersonaliseerde chocoladeletter te creëren, kan je al vanaf 40 stuks de chocoladeletter ‘S’ met logo bestellen. Deze chocolade letter van 200 gram is verkrijgbaar in de smaken melk, puur of wit.

Wil je specifiek een bepaalde chocoladeletter uit het alfabet? Dan kan je kiezen voor de ambachtelijke chocoladeletter van 240 gram. Deze is verkrijgbaar in alle letters van het alfabet en bestel je ook vanaf 40 stuks. Net als de chocoladeletter van 200 gram is ook deze verkrijgbaar in melk, puur en witte chocolade.

Gepersonaliseerde chocolade Sinterklaas cadeaus

Veel schoenen te vullen op kantoor, of op zoek naar een leuk relatiegeschenk van chocolade? De bakjes chocolade van Pure Verwennerij zijn sinds dit jaar ook te personaliseren! Voor sinterklaas hebben we dit jaar de mini strooiletters en de sint en pietjes in het assortiment. Vanaf 48 bakjes kan je een logo toevoegen aan het bakje waardoor je een uniek relatiegeschenk hebt om weg te geven met Sinterklaas.

Het logo

Het logo wordt op een ambachtelijke manier gemaakt en is handwerk. Hierdoor kunnen er kleine verschillen per logo zijn. Mocht je iets anders willen dan een chocolade logo? We kunnen eventueel ook een bedrukt visitekaartje toevoegen aan het bakje Pure Verwennerij.

Logochocolade bestellen

Hoe bestel je de tofste chocoladeletters van Nederland? Hieronder leggen we je in een kort stappenplan uit hoe je de gepersonaliseerde chocoladeletters bestelt:

  • Selecteer het juiste product
  • Kies de smaak van het product (melk, puur of wit)
  • Bepaal het aantal
  • Upload jouw logo
  • Bestel de lekkerste Sinterklaas chocolade
  • Wij zorgen voor de gratis bezorgen van je bestelling

Klik hier om direct naar alle logoproducten te gaan

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.