Het Nieuwe Sinterklaas: Chocoladeletters door de brievenbus

Intochten worden afgelast, thuiswerken is de norm en hoe vier je pakjesavond met max 6 personen? Het ziet er naar uit dat Sinterklaas 2020 ons nog lang bij zal blijven vanwege alle omstandigheden. Afgelopen week hebben we ruim 80.000 chocoladeletters en 6000 kilo kruidnoten ontvangen om iedereen in de Sinterklaas stemming te krijgen.  In deze blog vertellen we je er alles over!

Ontwikkelingen Sinterklaas

Dit jaar gaat Sinterklaas er compleet anders uit zien. De massale intochten zullen niet plaatsvinden, bedrijven houden geen Sinterklaasfeesten en het is nog maar de vraag of de goedheiligman langs kan komen op 5 december! Bij Sweet Supply zien we verschillende ontwikkelingen dankzij de Corona crisis. Mensen willen elkaar graag laten weten dat ze aan iemand denken door iemand een pakketje chocolade op te sturen met een persoonlijke boodschap. Zo kun je dit jaar chocoladeletters opsturen met een persoonlijke boodschap om iemand een fijne Sinterklaas te wensen. Wij zullen extra zorgvuldig zijn met het verpakken van de chocoladeletters zodat deze heel arriveert op de bestemming.

Bedrijven zullen het personeel willen belonen met een lekkernij voor Sinterklaas. Dit zal niet worden uitgedeeld bij de Sinterklaasviering, maar worden bezorgd door de pakketbezorger. We hebben hierom speciaal assortiment samengesteld waar we je hier onder meer over vertellen.

Assortiment Sinterklaas

Chocoladeletters

Alle chocoladeletters van het alfabet! Met ruim 40 verschillende chocoladeletters is er wat te kiezen! Het assortiment Chocoladeletters Tony’s Chocolonely is leverbaar van A tot Z in melkchocolade en dit jaar zijn er maar liefst 8 Tony’s Letterreep S varianten in de smaken Melk, Melk Marsepein, Melk Pepernoot, Melk Karamel Zeezout, Puur, Puur Pepernoot, wit en Wit Pepernoot.

De Luxe Chocoladeletters van Pure Verwennerij zijn dit jaar verkrijgbaar in Melk, Puur en Witte chocolade en alleen in de letter S verkrijgbaar. Daarnaast zijn er nog enkele ‘naakte’ letters verkrijgbaar, zonder versiering in 75 gram en 135 gram.

Bakjes Pure Verwennerij

Het succes van 2019! De bakjes chocolade van Pure Verwennerij met Sint&Piet en met de chocolade Strooiletters, ideaal als schoencadeau.

Sinterklaaspakketten

Hoe wens je je collega’s een fijne Sinterklaas? Met een Sinterklaaspakket met persoonlijke boodschap! Een pakket gevuld met kruidnoten, pepernoten, chocoladeletter en nog meer Sint items! Voeg er gratis een persoonlijke boodschap aan toe en pakjesavond kan beginnen!

Personalisatie Sinterklaas

Wist je al dat je vanaf 48 stuks chocoladeletters en bakjes kunt personaliseren? Jouw logo wordt op de chocolade geprint en hiermee heb je een uniek Sinterklaas geschenk!

Hier check je alle Sinterklaas items! Cheers

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.