Glazen weckpotten gevuld met Tum Tum, NL Drop, Fudge en Amandelnougat: De snoeppottenfamilie!

Back on the blog! Mede door de Corona crisis heeft onze blog even geen prioriteit gehad, maar we’re back! We zijn super druk geweest met het verzorgen van pakketjes die bedrijven aan hun personeel stuurden en met de vele pakketjes met berichtjes aan een geliefde die werden gemist door alle maatregelen. Én eigenlijk zijn we ook al stiekem begonnen met het Sinterklaas en Kerst seizoen, we gaan je verrassen met verschillende nieuwe items! Maar hier later meer over.. hohohoo

Ons Sweet Supply avontuur is gestart eind 2017 en vanaf hier heeft ons assortiment zich in rap tempo uitgebreid, merken zijn toegevoegd en we blijven continu op zoek naar nieuwe initiatieven om jullie te kunnen blijven verrassen! En tadaaaaaa: wij presenteren u de nieuwe glazen weckpotten familie bestaande uit 4 leden: Tum Tum, NL Drop, Fudge Caramel en Amandelnougat.

We zien dat zowel bedrijven als consumenten het steeds leuker vinden om iemand iets cadeau te doen. Vandaar dat we deze lijn mede zelf hebben opgezet om in deze behoefte te voorzien. Een klein stukje achtergrond: de glazen potten vinden wij een duurzame manier van verpakken én je kunt deze nog hergebruiken. We laten de potten vullen op de sociale werkplaats door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit gecombineerd met de 4 heerlijke vullingen heeft ons er van overtuigd dat we een mooie match hebben om de leukste en lekkerste lijn snoeppotten op de markt te brengen! De familie bestaat uit 4 leden:

  1. Red Band Tum Tum Hoera! Deze glazen weckpot is gevuld met de alom bekende Tum Tum snoepmix van Red Band. Dit merk staat garant voor de juiste kwaliteit!  TumTum bestaat uit een mix van chocoladeflikjes, pepermuntjes en gumballetjes in fruitsmaak. Vanwege de verschillende kleuren en smaken is dit het ideale zoete verjaardagscadeau!

  2. Venco Nederlandse Drop! Een zachte zoete drop in herkenbare vormen waar Nederland om bekend staat, zoals een fiets, tulp en een leeuw. Met een heerlijke bite is dit het dropje waar je in het buitenland heimwee door krijgt. Het dropje heeft een smaak van zuiver dropextract, salmiak en anijs.

  3. Lonka Fudge Caramel. Een zachte en romige fudge die smelt op je tong! Deze zachte fudge is heerlijk om te eten bij de koffie of thee en met deze handige weckpot hoeft alles niet in 1 keer op, al blijft dat natuurlijk wel verleidelijk. Deze zoete lekkernij is glutenvrij.

  4. Lonka Amandelnougat. Volgens authentiek recept sinds 1920. Deze heerlijke zachte nougat, gevuld met amandelen is heerlijk om te eten bij koffie en thee. Deze zoete traktatie is glutenvrij.

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.