Top 5 Valentijn Chocolade

Top 5 Valentijn Chocolade

Nog even geduld en dan is het zo ver: Valentijnsdag! Hoe ga jij jouw geliefde dit jaar verrassen? Kies je voor een bos bloemen, een romantisch uitstapje of voor heerlijke chocolade? Wij kiezen voor het laatste J! Hierbij helpen we je met onze top 5 van de chocolade Valentijn items bij Sweet Supply! Last minute beslissen wat je dit jaar gaat geven? Geen probleem, tot donderdag 13 februari 12:00 bestel je de lekkerste Valentijn chocolade cadeaus voor bezorging op Valentijnsdag!

 1. Tony’s Chocolonely Valentijnreep 180 gram
  Oké, dit is een hit! Een bossie rooie frambozen met fudge in een chocoladereep waar je het hart uit kunt breken. Belgische fairtrade melkchocolade met stukjes gevriesdroogde framboos en fudge met natuurlijk roos aroma.
 2. Pure Verwennerij Bakje Chocolade Hartjes 175 gram
  Een bakje van Pure Verwennerij gevuld met 175 gram chocolade hartjes in melk-, puur- en witte chocolade. Verras jouw Valentijn met de ambachtelijke chocolade van Pure Verwennerij!
 3. Sorini Fuxia Chocolade Hart 72 gram melk chocolade
  9 mini melk chocolaatjes verpakt in een hartvormige geschenkverpakking!
 4. Sorini Kiss Me 105 gr witte chocolade
  Niet weer een bos bloemen? Bestel deze kartonnen geschenkverpakking voor jouw Valentijn, gevuld met 105 gram witte chocolade.
 5. Sorini Auguri Hart 72 gram
  9 mini melk chocolaatjes verpakt in een hartvormige geschenkverpakking!

TIP!

Je voegt gratis een persoonlijke boodschap toe op de afrekenpagina. Dus mocht je een leuk gedichtje klaar hebben liggen, we printen deze gratis voor je op een kaartje!

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.