In de voorbereiding op.. KERST! De lekkerste Kerstchocolade nu beschikbaar

De lekkerste en mooiste Kerstchocolade! 

Oké, grote kans dat er vanochtend een schoen met cadeautje bij de schoorsteen stond, de wortel voor O Zo Snel is mee genomen en dat er vanavond weer liedjes worden gezongen voor de Goedheiligman. Maarrrr… bij ons is de Kerst ook al begonnen! Pak onze hand, en wandel met ons mee door onze nieuwe blog over de leukste kerstcadeaus van chocolade!

Kleine terugblik op Sinterklaas

We zitten nu middenin de Sinterklaas periode, maar deze is voor Sweet Supply nog nooit zo leuk geweest als afgelopen jaar! We mochten verschillende chocolade letters met logo leveren, hebben het record gezet met de Tony’s Letterrepen en het nieuwe assortiment Pure Verwennerij Strooiletters en Sint en Pietjes heeft het ook super goed gedaan!  Kritische noot; we hebben zelf te weinig ambachtelijke letters ingekocht, deze waren te snel uitverkocht, maar dat is niet onbegrijpelijk als je ze geproefd hebt! Rede genoeg om volgend jaar weer het assortiment uit te gaan breiden!

Tony’s Chocolonely Kerstreep

Yes, vernieuwing! We kennen de Tony’s Melk Glühwein reep inmiddels, maar de familie kerstrepen van Tony’s is uitgebreid: Tony’s Puur Mint Candy Cane! Kleine tip, de Tony’s Puur Mint Candy Cane is al bijna uitverkocht, wees er dus snel bij!

Pure Verwennerij Kerstchocolade

Je kent ze wellicht al van Sinterklaas, de range Pure Verwennerij bakjes met de lekkerste Callebaut chocolade! Speciaal voor kerst hebben we nu 3 varianten in ons assortiment: chocolade kerstklokjes, chocolade kerst assortiment en chocolade kerststerren. En hoe cool, de range Pure Verwennerij is te personaliseren met eigen logo! Dus ben je op zoek naar een leuk en betaalbaar relatiegeschenk van Chocolade? Al vanaf €3,65 heb je een gepersonaliseerd chocolade kerstcadeau!

Sorini Kerst Geschenkverpakkingen

De Italiaanse chocolade van Sorini is mede vanwege zijn vele gekleurde wikkels en bijzondere smaken steeds meer terrein aan het winnen in Nederland. Rondom de kerst wordt het assortiment ook flink uitgebreid en daarom hebben we een brede range aan kerstgeschenk artikelen beschikbaar! Van kleine kartonnen huisjes van 150 gram, tot een mega plastic bal gevuld met 450 gram chocolade in een hele grote toef- wikkel!

Ga je zelf aan de slag om kerstpakketten samen te stellen? Wellicht dat de Sorini Kerstpralines in kilo verpakking dan leuk zijn om te pakketten mee op te vullen. Er zijn 3 (op dit moment 3), verschillende wikkels beschikbaar.

Onze conclusie van dit mooie kerstverhaal: de keuze is reuze! Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van jouw chocolade kerstcadeau? Je kan ons altijd even bellen of mailen en we helpen je op weg!

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.