In de voorbereiding op Valentijn: Alle Valentijns chocolade verzamelen!

In de voorbereiding op Valentijn: alle Valentijns chocolade verzamelen!

De dag van de liefde! Komt er nog post binnen vandaag? Zou hij nog een bosje bloemen laten bezorgen op je werk? Óf verrast hij je met heerlijke chocolade voor Valentijnsdag! Bij Sweet Supply zijn we al begonnen met de voorbereiding op Valentijnsdag, je leest er meer over in onze nieuwe blog!

De liefde van zowel een man als van een vrouw, gaat door de maag. En als je dan toch mag kiezen, dan is een chocolade Valentijns cadeau wel erg leuk om jouw vriend of vriendin mee te verrassen! Daarom hebben we weer de lekkerste chocolade items geselecteerd zodat jij het hart van jouw Valentijn ook dit jaar weer veroverd!  Wist je dat je bij elk cadeau een gratis persoonlijke boodschap toe kan voegen? Op de afreken pagina voeg je gratis jouw persoonlijke Valentijns boodschap toe.

Melkchocolade harten 

De klassieker op het gebied van Valentijnschocolade is toch wel het hart gevuld met chocolade. Dit jaar is de keuze reuze, want de collectie is uitgebreid! Hieronder een overzicht van verschillende chocolade harten:

  1. Camilla hart gevuld met 170 gram melk chocolade
  2. Cuoricini hart gevuld met 475 gram melk chocolade
  3. Cuore hart gevuld met 72 gram melk chocolade
  4. For you hart gevuld met 72 gram melk chocolade

Een kilo pure (is eigenlijk melk) liefde!

Ga je zelf een Valentijnscadeau in elkaar zetten? Dan zijn deze kleine per stuk verpakte platte melkchocolaatjes erg leuk als opvulling van je cadeau! Er gaan zo’n 90 kleine hartjes in een kilo. Een kilozak chocolade hartjes.

Bakje Pure Verwennerij Hartjes Assortiment

Na het succes van de introductie van het merk Pure Verwennerij in 2019, breiden we het assortiment langzaam uit! Speciaal voor Valentijn introduceren we het bakje Pure Verwennerij gevuld met 175 gram chocolade praline hartjes. Heb je in elk stadje een ander schatje? Dan kan je vanaf 48 bakjes de Pure Verwennerij Chocolade Hartjes ook met een logo bestellen!

  1. Pure Verwennerij Chocolade Hartjes assortiment 175 gram
  2. Pure Verwennerij Chocolade Hartjes Ass. 175 gram met logo

Tony’s Chocolonely Valentijn Reep!

!PRIMEUR! Tony’s Chocolonely introduceert dit jaar voor het eerst een Valentijnreep, hoe cool! Het is een reep van melkchocolade met daarin stukjes framboos en fudge. Wees er snel bij, want we verwachten dat dit een toppertje gaat worden!

Roze is de kleur van de liefde

Wil je toch iets anders dan chocolade in de vorm van een hartje dan hebben we hieronder een selectie gemaakt van chocolade met een roze wikkel of verpakking.

Nog steeds last van keuzestress? Hier vind je alle Valentijn chocolade

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.