In de voorbereiding op Pasen! Chocolade Paas Pakketten, Paaseitjes en Grootverpakkingen!

In de voorbereiding op Pasen! Chocolade Paas Pakketten, Paaseitjes en Grootverpakkingen!

Na de landelijke discussie over de beschikbaarheid van kruidnoten in de winkels, kunnen we deze gelukkig ook steeds vaker voeren over de beschikbaarheid van chocolade paaseitjes in de winkel. En daar zijn wij erg blij mee, want we zijn dol op Pasen! In Januari zijn de eerste chocolade paaseitjes al gespot in de supermarkten. En bij Sweet Supply waren we stiekem al met Pasen bezig toen de goedheiligman nog actief was in het land.

In deze blog vertellen we je meer over ons assortiment voor Pasen 2021. Het lijkt er sterk op dat we niet met de gehele familie op zoek kunnen naar Paaseieren vanwege de geldende maatregelen. Daarom hebben we dit jaar extra aandacht voor mooie chocolade Paas Pakketten om te kunnen versturen. Het assortiment voor Pasen is onder te verdelen in Paas Chocolade, Pasen Grootverpakking en Paas Pakketten.

De vernieuwingen op een rijtje:

Ben jij ook zo dol op nieuwe items? Er zijn verschillende nieuwe artikelen toegevoegd aan ons Paas assortiment. Het Regenboogzakje van Tony’s Chocolonely dat voorheen alleen bij AH te koop was, vind je nu ook bij Sweet Supply! En ken je dat gevoel nog van knetterend snoep op je tong? Dit ‘back to your childhood’ gevoel vind je in de melkchocolade eitjes van Sorini Choco Boom. En last but not least, de klassieke bakjes Pure Verwennerij gevuld met Paas Bonbons!

1. Tony’s Chocolonely Zakje Paaseitjes Assortiment 255 Gram
2. Tablet Vrolijk Pasen 150 Gram
3. Sorini Chocolade Paaseitjes Sodeknetter Suiker 200 Gram
4. Pure Verwennerij Bonbon eieren 450 Gram
5. Pure Verwennerij Bonbon eieren 250 Gram

Paas Chocolade What’s your flavour?

Melk, puur, wit, karamel zeezout, knettersuiker, nutty crunch, salty crunch, melk of gewoon melk hazelnoot? De zoektocht naar jouw favoriete chocolade eitje kan beginnen!

Paaseitjes Grootverpakking

Ga je zelf een heleboel eitjes verstoppen? Ik ga je bijvoorbeeld potten vullen met paaseitjes? Dan hebben we verschillende grootverpakkingen waarbij je een zak van een kilo kan kopen.

Chocolade Paas Pakketten

Geen groot Paas ontbijt gepland dit jaar? Stuur was Paas-liefde op naar jouw geliefdes met een mooi Chocolade Paas Pakket, vergeet niet om hier een persoonlijk kaartje aan toe te voegen! Ben je voor je bedrijf op zoek naar een origineel Paas Pakket om alle thuiswerkers een leuke verrassing toe te sturen? De verschillende pakketten kunnen ook in grotere aantallen naar verschillende adressen worden verstuurd.

Delen:

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.