Galler


Passie

Hij was 16 jaar toen het besef er al was: chocolade zal mijn leven worden. Van uit de passie voor chocolade gaat Jean Galler in de leer om uiteindelijk meester-chocolatier te worden. Met zijn creatieve geest en vernieuwende stijl zorgt hij in de Belgische chocolade wereld voor een levendige, kleurrijke stijl.

Jean Galler is een pure vakman, een genereuze lekkerbek, in dienst van kwaliteit en smaak die alleen met de beste ingrediënten de vorm van overheerlijke chocoladerecepten sublimeert. De chocolade van Galler staat mijlenver af van de industriële chocolade producten, het is combinatie van Belgische chocolade kennis en passie van ambacht. Uniek in verpakkingen, uniek in smaak, zo zijn de gevulde repen van Galler gevuld met pure ingrediënten. Jean Galler wil iedereen kunnen verblijden met zijn chocolade, zo is er ook suikervrije chocolade.

Sweetness lovers waarderen het: de kunst van zachtheid en klasse. De chocolade van Galler is een intiem gesprek met het hart van de fijnproevers; smaak en emotie. Of je in je eentje een heerlijke reep chocolade opknabbelt, of je deelt een chocolade cadeau, je ervaart smaak en emotie.

Galler heeft kwaliteit op de 1e plaats staan, dit begint bij de grondstoffen. Cacao, cacaoboter, natuurlijke vanille, Luikse siroop.. het resultaat: chocolade van de beste kwaliteit.

Bekijk hier alle producten van Galler Chocolatiers


AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.