Monty Bojangles

Monty Bojangles is een fancy merk dat Award winnende chocolade truffels op de markt brengt vanuit het kantoor in London. Inmiddels heeft Monty Bojangles 28 Great Taste Awards gewonnen voor hun chocolade truffel soorten.

De truffels zijn gemaakt op basis van unieke recepten die zorgvuldig zijn samengesteld om de meest bijzondere chocolade ervaring te bieden die je je maar kunt bedenken. Met de bijzondere verpakkingen, uitstraling van het merk en vooral smaak van het product zal Monty Bojangles een plekje in jouw chocolade hart veroveren!

Oprichter van het merk is Andrew Newland, wie op zijn 18e al zijn eerste onderneming startte waarin het ontwerpen van verpakkingen centraal stond. Van achter die tekentafel ontstond de droom om zelf een chocolademerk te creëren, welke inmiddels al sinds 2008 werkelijkheid is! De basis van Monty Bojangles is het product, de chocolade truffel. Deze moet voldoen aan een bijzondere smaak en de kwaliteit mag nooit ter discussie komen te staan.

De chocolade van Monty Bojangles moest een wereld op zich worden! Na veel onderzoek en tijd in de keuken werd de hemelse range Monty Bojangles gecreeerd! Een perfecte truffel die prachtig in je mond smelt en tegelijkertijd een zachte, smeltende vulling die iedereen doet verrassen!