Over ons

België, maart 2017. Tijdens een fabrieksbezoek aan Chocolatiers Galler zien, proeven, voelen en ervaren we de ambacht, passie en enthousiasme van Jean Galler in zijn zoektocht naar de perfecte chocolade. We stelden onszelf de vraag: hoe kun je consumenten mee laten genieten van deze ervaring?

In de supermarkt, de chocoladewinkel of het warenhuis koop je een lekkere reep chocolade, maar wat is het verhaal hierachter? Wij willen je mee nemen in de zoektocht naar de lekkerste producten en ook het verhaal vertellen van de mensen die deze producten samenstellen met de grootste passie. 

Sweetsupply.nl is een gebruiksvriendelijk online platform waar je de lekkerste snoep en chocolade producten kunt vinden. Ons doel is ook de minder bekende, maar o zo lekkere merken te laten kennis maken met de Nederlandse consument. Op sweetsupply.nl vind je een breed assortiment, waar we je regelmatig zullen verrassen met nieuwe merken. Snoep en chocolade zijn zowel geschikt voor jezelf, of voor iemand anders als cadeau. En de verschillende thema's zoals Sinterklaas, Valentijnsdag, Moederdag en Pasen zijn mooie momenten om jezelf of andere te verwennen met de lekkerste chocolade. 

Heb je vragen over bepaalde producten? We geven je graag advies op maat per chat, telefoon of per mail. Bestel je op werkdagen voor 12:00 uur. dan wordt je bestelling de eerstvolgende dag geleverd. De verzendkosten zijn €5,95 en vanaf €50,- zelfs gratis. 

Enjoy!

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.