Sorini


Storia

Het verhaal van Sorini begint in Casteleone (Italië) in 1923 met Dr. Fausto Sorini. Deze apotheker ontwikkelde het snoepje ‘Rabarbaro. Na de ontwikkeling van dit eerste snoepje ging Dr. Fausto Sorini door met het ontwikkelen van zoete lekkernijen. Als snel volgden jam, vruchtensiropen en later typische zoete producten, zoals snoepjes. De productie van deze lekkernijen startte op ambachtelijke en handgemaakte basis, in 1950 werd de productie echter flink opgeschaald naar industriële productie.

Vanwege de moderne technologieën en de verzamelde kennis over de producten is de productie in de bijna 100-jarige geschiedenis van het bedrijf sterk gegroeid. De filosofie van de founding father Dr. Fausto Sorini is nog steeds de belangrijkste pijler van het bedrijf: goede kwaliteit met de beste prijs.

Het resultaat hier van is dat de producten van Sorini in meer dan 70 landen verkrijgbaar zijn!

The Sorinetta

In 1973 werd de Sorinette ontwikkeld, dit was een van de eerste chocolade creaties van Sorini en werd en hetzelfde jaar direct bekroond als het beste Europese product! Door de jaren heen hebben de technologie en kennis het mogelijk gemaakt om een breed assortiment chocolade producten samen te stellen. Zo tref je de meest bijzondere smaken in de chocolade, variërend van pistache en tiramisu tot appeltaart en chocolate cake!

 Bekijk hier alle producten van Sorini 

 


AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.