The Jelly Bean Factory

The Jelly Bean Factory


The Jelly Bean Factory fabriek is opgericht door Vader Peter en zoon Richard Cullen uit het Ierse plaatsje Blanchardstown. Zij hebben er hun levenswerk van gemaakt om de allerbeste Gourmet Jelly Beans te bedenken en te maken, met de meest uiteenlopende smaken. Zij zijn gestart met het produceren van Gourmet Jelly Beans, eerst in het klein en daarna in een grote fabriek. Elke Gourmet Jelly Bean van The Jelly Bean Factory is een avontuur op zich. Sterker nog, het duurt maar liefst 2 weken om een Gourmet Jelly Bean te maken. Eerst wordt de glad gepolijste buitenkant gemaakt voor een aangenaam mondgvoel, daarna komt er een verrassende unieke zachte, sappige binnenkant in the Jelly Bean. Van vruchtensmaken zoals mango, peer, citroen en grapefruit, gemaakt met echte fruitsappen, tot onverwachte flavours zoals kaneel, kauwgom en koffie verkeerd. Stuk voor stuk kleine smaakexplosies waar het water je van in de mond loopt. Alle smaken en combinaties zijn zorgvuldig gekozen en zorgen ervoor dat alle 12 miljoen Gourmet Jelly Beans die dagelijks van de band rollen een bijzondere smaakbeleving zijn én natuurlijk naar meer smaken!

Je begrijpt het al, deze mannen is niks te gek, zolang jij maar de smaak te pakken krijgt. Daarom zijn we altijd op zoek naar bijzondere flavours en nieuwe manieren om jou elke dag weer te kunnen laten genieten van de meest verrukkelijke Gourmet Jelly Beans. Van zakjes en kokers tot handige meeneembekers en emmertjes. Kortom, we hebben de lekkerste sappige smaakbommetjes voor elk moment én elke gelegenheid!

Wat betekent ‘gourmet’ eigenlijk?

We noemen ze Gourmet Jelly Beans, omdat de smaakbommetjes worden gemaakt voor de echte fijnproevers, die kwaliteit en smaak kunnen waarderen. Daarom besteden we veel aandacht aan de gladde gepolijste buitenkant en de zachte, sappige binnenkant. Een heerlijke combi waar wij (en hopelijk jij) maar geen genoeg van kunnen krijgen!

Kleurrijke smaakmakers vol vrolijkheid

Er is natuurlijk ook goed nagedacht over de ingrediënten van The Jelly Beans. Zo gebruiken we echte fruitsappen als basis en zijn ze noten-, gelatine- en glutenvrij. Alle Gourmet jelly beans zijn dan ook vegetarisch, Halal- én Koosjer-verantwoord en zorgen zo elke dag weer wereldwijd voor extra veel ‘happiness’! Dus, grijp zo’n handje vol vrolijkheid en spring in onze wereld van verrukkelijke smaakexplosies en verrassende mixen!

Het wordt nog een hele uitdaging om je favoriete smaak te ontdekken, want we hebben zoveel heerlijke, fruitige en uitdagende smaken om te proeven, maar liefst 36 in totaal!

Elke Gourmet Jelly Bean is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en ze zijn allemaal:

●      Glutenvrij

●      Gelatinevrij

●      Geschikt voor vegetariërs 

Onze Gourmet Jelly Beans smaken altijd naar meer!
Stuk voor stuk gemaakt met de beste ingrediënten en dat proef je.

Bekijk hier het assortiment van The Jelly Bean Factory

 

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.