Walkers Toffees

Walkers'Nonsuch is één van Engeland's beste en oudste fabrikanten van traditionele toffee. Een echt familiebedrijf uit Groot- Brittannië waar passie voor traditie en ambacht centraal staan, Walkers Toffees!

Edward Walker, een voormalig pottenbakker en zijn zus Florence, bekend als lokale zoetekauw, beheren in de 19e eeuw in Longton een kleine snoepwinkel. Aan het eind van de 19e eeuw begint Edward Walker met het zelf produceren van toffees, het recept hier van vertelt hij echter aan niemand! Met dit geheime recept weet hij de lokale bevolking te verrassen. De toffee wordt door iedereen geliefd en de vraag naar de toffees wordt alsmaar groter. Om iedereen te kunnen blijven verblijden met de toffees, besloot Edward om een kleine fabriek te openen, de echte start van Walkers Toffees.

Vandaag de dag is de 5e generatie van de familie Walker actief binnen het bedrijf. Door vast te houden aan de kernwaarden van kwaliteit, maakt het bedrijf een gezonde groei door. Met de basis in Longton, Stoke on Trent, leidt de familie inmiddels ruim een eeuw het bedrijf om toffees te produceren volgens het traditionele familierecept. Het traditionele familierecept is weinig veranderd sinds 100 jaar. Walkers' staat er nog steeds op om de beste natuurlijke ingredienten te gebruiken in zijn toffee; volle room met gecondenseerde melk, suiker vermeerderd met melasse/stroop, echte chocolade en botermassa. 

Walkers' Nonsuch dank zijn naam aan Henry VIII's legendarische 'Nonsuch' paleis. Het 'paleis van alle paleizen', werd vanwege zijn schitterende pracht, het 'Nonsuch' paleis genoemd. Dit stond gelijk aan de reputatie van de overheerlijke 'Nonsuch' toffees die Edward Walker produceerde. 

Bij hier alle producten van Walkers

AGE VERIFICATION
You must be older than 18 years old to enter this page.